Buijs Installatietechniek

Kwaliteit  & Service

Loodgieter en dakdekker Buijs Installatietechniek uit Soest

Wij zijn het bedrijf wat al jaren bekend staat om zijn service en kwaliteit. Voor loodgieterswerk, ontstopping, zinkwerken, dakwerken, badkamer verbouwing, vloerverwarming en centrale verwarming installatie bent u bij ons aan het juiste adres! Ons werkgebied is Soest, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Amsterdam en Almere. Maar ook buiten deze regio kunt u ons bestellen. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag en geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

CV ketel installatie en onderhoud in Soest en omstreken

Wij zijn de CV installateur van Soest en omstreken. Met een ruime ervaring van het installeren van enkel A-merken CV ketel installaties zijn wij in Soest en omstreken een bekend gezicht geworden. Naast particulieren verrichten wij ook onderhoud aan CV installatie voor bedrijven en diversen zorginstellingen. Wij informeren u graag naar de aanbiedingen die wij regelmatig hebben op gebied van CV ketel installatie. 

Onze werkwijze

In een persoonlijk gesprek bespreken wij de mogelijkheden met u door. U krijgt een vrijblijvende offerte aangeboden waarin alle afspraken helder zijn vastgelegd. Hierdoor krijgt u geen verrassingen achteraf. Uiteraard denken wij met u mee, kan het met dezelfde kwaliteit goedkoper dan hoort u dat van onze servicemonteur ook. Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag! Tot ziens bij Buijs Installatietechniek Soest.