Buijs Installatietechniek

Kwaliteit  & Service

Diensten

CV ketel installatie

U wilt een nieuwe CV ketel kopen? Wij leveren uitsluitend A-merken en plaatsen uw CV ketel op erkende vakkundige wijze. Wij zijn onder andere leverancier van Remeha - Valliant - Nefit, maar elke andere merk kunnen wij uiteraard ook leveren. Ook voor uw CV ketel onderhoud of CV ketel storing bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een CV ketel installatie voor Soest, Baarn en omstreken moet u bij Buijs Installatietechniek zijn!

Dakwerken

Voor al uw dakwerken bent u bij ons ook aan het juiste adres. Als dakdekker Soest zijn wij al jaren een begrip. Wij zijn gespecialiseerd in EPDM - PVC - bitum - zink - koper - lood - singles - dakpannen daken. Zowel het vernieuwen als renoveren en repareren van uw dak is bij ons in vakkundige handen. Wij werken met materialen van topmerken en geven dan ook minimaal 10 jaar garantie op de meeste van onze dakwerkzaamheden. Vraag ons naar de voorwaarden! Wij zijn de dakdekker van Soest.

Sanitair

Wij leveren alle A-merken sanitair voor uw badkamer en toilet. Ook voor uw douchemengkraan, badmengkraan, wastafelkraan, fontein, etc., kunnen wij u van dienst zijn. Vraag naar de actie die er op dit moment is. Wij leveren en installeren al uw sanitair. Tevens betegelen wij ook uw badkamer en of  toilet voor u. 

Vloerverwarming

Een ruime ervaring in het installeren van vloerverwarming hebben wij in de afgelopen jaren opgedaan. De nieuwste technieken zijn ons bekend. Wist u dat een vloerverwarming in slak gelegd hoort te worden? Dan krijgt u het hoogste rendement!

Dakgoten

Wij beschikken over een eigen zink zetmachine, waardoor wij in staat zijn elke klus te klaren als het om zinken goten en daken gaat! Kraal-randen, verzet, alles is mogelijk bij ons. Onze specialiteit zijn zinken en koperen goten. vraag ons naar de mogelijkheden.

Verstopping / ontstopping

Een verstopt toilet of afvoer is nooit leuk. Wij komen direct met een speciaal apparaat waarmee we de verstopping veilig opsporen en ontstoppen het riool of de afvoer weer voor u. Wist u dat verstoppingen vaak voorkomen hadden kunnen worden door de afvoer / riool jaarlijks te onderhouden? Wij kunnen voor u op aanvraag dit uitvoeren tegen een scherp gereduceerd tarief. 

Lekkage

Een lekkage is vervelend en komt altijd onverwachts. U kunt ons 24/7 bellen voor een lekkage! Wij laten u niet zitten!

Elektra werkzaamheden

Als erkend installatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in alle elektra werkzaamheden. Van het monteren van een extra groep in de meterkast tot het aanleggen van complexe elektra werkzaamheden wij verzorgen het graag voor u.

Verbouwing / renovatie

Wij hebben met aannemers ruime ervaring in het aannemen van kleine maar ook grote verbouwingen in de renovatie en nieuwbouw projecten. Desgewenst leggen wij u graag referenties voor.

Staat uw klus er niet bij? Dat wil niet zeggen dat wij deze niet doen! Hierboven staat slechts een kleine greep uit onze dagelijkse werkzaamheden. Wij bouwen bijvoorbeeld ook keukens in, whirlpools, dakkapellen, etc. Heeft u een vraag? Bel ons gerust!